השפעה על איבר מין של הגבר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/02/2019 | 11:39 | מאת: אשה מהמרכז

נשואה לבעלי 15 שנה ושמתי לב שבשנה האחרונה איבר המין של בעלי גדל ב 3 ס"מ וגם התעבה. בשנים הראשונות הגודל בזקפה היה 11 ס"מ ועכשיו כמעט 14 ס"מ. כמו כן הוא מרגיש הנאה גדולה בטענה שהחיכוך בחדירה חזק יותר מהשנים הראשונות. השאלה היא האם בגלל שאיבר המין הוא שריר ולכן עם הזמן הוא גודל (אנחנו עושים המון סקס לא יודעת אם יש קשר) ומתעבה?

איבר המין הגברי הוא לא שריר. הנתונים שמסרת על גדילה של איבר המין שלו לא ברור מה קרה. מאחר מהאיבר בנוי ממכילות ספוגיות שדם זורם בהם וזה מה שגורם לזיקפה, הייתי ממליצה שיעשה בדיקות דם והתייעץ עם אורולוג לוודא שזו לא איזו סימפטום לבעיה אחרת.

מנהל פורום סקסולוגיה