אבר מין התעקם והזיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/02/2019 | 12:47 | מאת: יהודה10

שלום אני בן 75 כל חיי הייתי אוהב מין קימתי מין עם אישתי יום יום כל בוקר (מציצה וביד) וגם לפעמים מאונן יום אחד הבחנתי שאבר המין שלי התעקם שמאלה שלא הפריע לי אבל הזיקפה נחלשה באופן משמעותי וגודל הפין כמעט חצי מהרגיל גם ויאגרה לא כל כך עוזרת השאלה, מה קורה לי?

13/02/2019 | 18:43 | מאת: יהודה10

בהמשך לשאלתי עיינתי בגוגל על מבנה אבר המין הגברי וקראתי על הקורפורה קברנוסה האם יכול להיות שהצד השמאלי של אבר המין נפגע ולא מתמלא בדם? ואם כן מה לעשות?

14/02/2019 | 11:28 | מאת: יהודה10

שלום קיבלתי מסר שיש תשובה לשאלתי אבל זה לא עולה לי בנייד מה אני צריך לעשות בכדי לראות את התשובה תודה יהודה

מומלץ לפנות לאורולוג

מנהל פורום סקסולוגיה