יחסי מין ...........

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/01/2019 | 08:07 | מאת: עדן

בוקר טוב. לאחרונה אני יוצאת עם בחור מדהים שיודע לספק אותי מכל הבחינות. הגעתי עימו למצב אינטימי מאוד והורדנו את הבגדים וגיליתי שהאיבר שלו קטן ביחסית הרבה משאר הגברים שהייתי איתם. (בין 10-12 סמ) לפרטנר הקודם שלי היה קרוב לעשרים, אני מפחדת לא להנות איתו ביחסי. השאלה שלי כזאת- 1. האם ניתן להנות מגבר עם איבר קטן בכלליות? 2. האם יש קשר בין הפרטנר הקודם להנאה שלי מהנוכחי (כלומר האם אני ״רחבה״ מדי על מנת להנות שוב מאיבר קטן? אודה לתשובה:)

גודל איבר המין של הגבר בדרך כלל אין השפעה על ההנאה הנשית. אין מושג של אני "רחבה" . הנרתיק הוא שריר שיכול להתרחב וגם להתכווץ. לעתים חלק מהנאה היא משהו שיושב בראש ולא בהכרח קשור למציאות

28/01/2019 | 17:08 | מאת: ירון

שלום ד"ר לא התכוונתי להנאה בקיום יחסים. היות והתברכתי במיקרו פין איני מוצא בשוםמקום ובשום חנות אמצעי הגנה (קונדומי) לכן פניתי אליכם אולי תוכלו לעזור לי ולומר היכן אוכל להשיגבארץ קנדום למידת איבר המין שלי תודה

מנהל פורום סקסולוגיה