איחור המחזור לאחר 3 בדיקות ביתיות שליליות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/01/2019 | 17:41 | מאת: דניאלה

אני וחבר שלי עשינו אנאלי לכמה דקות בערך , ללא קונדום באחת הדקות הפין כנראה זז והרגשנו שזה בפות אז הוצאנו מהר והפסקנו.. לאחר מכן איחר לי המחזור עשיתי כבר שלוש בדיקות הריון ביתיות וכולן שליליות , ביצעתי את הבדיקות בבוקר וכל בדיקה בתאריך אחר , הבדיקה האחרונה הייתה עברנו שבועיים מאיחור המחזור ושוב שלילי.. עדיין לא קיבלתי מחזור , אפשר הסבר בבקשה ?

איחור במחזור אחרי 3 בדיקות סטיק אולי צריך לעשות בדיקת דם והיא תתן תשובה יותר ברורה.

מנהל פורום סקסולוגיה