יורד דם אחרי קיום יחסי מין בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/01/2019 | 13:22 | מאת: רותם

אני בת 17 ועשיתי סקס עם חבר שלי באמצע היה לי כואב. אז הפסקנו ואני רואה שיורד לי דם עכשיו זה הפעם הראשונה שאני עושה סקס למחרת עשינו שוב ושוב ירד לי דם אבל לא ממש כאב זה נואמאלי ? שיורד דם אחרי סקס בפעם הראשונה או זה מסוכן ? אני מאוד מפחדת .. אשמח מאוד עם מומחים בעניין הזה יענו על השאלה תודה!!

בדרך כלל כאשר בחורה מקיימת יחסי מין בפעם הראשונה יכול לרדת דם. הרירית בכניסה לנרתיק מאוד עדינה והיא נפצעת מעט עם החדירה.

מנהל פורום סקסולוגיה