השארות זרע בצינורית לאחר גמירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/12/2018 | 09:54 | מאת: אריאל

היי, לפעמים קורה לי שאני גומר והאיבר המין שלי לא עומד עד הסוף כלומר נגיד 3/4 עומד, זו גם בעיה אבל זה לעניין אחר. בכל מקרה שמתי לב שכל פעם שהוא לא 100 אחוז עומד אז קודם כל האורגזמה שלי הרבה יותר חלשה ופחות מהנה וגם אני סוג של מרגיש כאילו יש לי עדיין זרע בצינורית זרע והוא לא יצא עד הסוף וגם לאחר שאני משתין אני עדיין מרגיש את זה וזה תחושה מציקה כזאת שיכולה ללוות אותי 3-4 ימים לאחר הגמירה. יש דרך לרוקן את צינורית הזרע שלא בגמירה ? כי אני גם מרגיש שאחרי שזה קורה לי זה גם גורם לאיבר שלי להיות לא 100 אחוז קשיח בפעמים הבאות, יש קשר ? תודה !

בעיות בתפקוד המיני כמו שאתה מתאר כדאי להתייעץ עם רופא אורולוג

מנהל פורום סקסולוגיה