שפיכה מעוכבת ללא גמירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/12/2018 | 21:18 | מאת: מיקי

היי. יש לי בעיה כנראה שמתוארת כשפיכה מעוכבת. לוקח לי לפחות שעה עד שאמיץץני מגיע לאורגזמה ובינתיים אישתי מגיע לאורגזמה מספר פעמים. ברב הפעמים אינני מצליח להגיע לגמירה ואף אישתי מתעייפת ולפעמים מגיעה למצבים ששורף לה למטה. חשוב לציין שהיחסים ביני לבינה תקינים.אין מריבות הכל תקין וזורם. בדכ אנחנו שוכבים במספר תנוחות כמו דוגי ומיסיונרי. אישתי לא מוכנה לאורלי ואנאלי. כמו כן שנינו מעשנים. ואני על תקן כמעט יום יומי מגיע לאורגזמה בצורה עצמית. מה תהליך הטיפול? פסיכולוגי?תרופתי? במה להתחיל..?

שפיכה מעוכבת ללא גמירה ביחסי מין היא בעיה פסיכולוגית -מינית. כלומר הגורם המטפל שיכול לעזור לך בתחום והבנת נסיבות הבעיה זה מטפל/ת מיני/ת מעולם הפסיכולוגי לא רפואי. אם אתה גר במרכז אתה יכול ליצור איתי קשר טלפוני 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה