טראומה או מחשבות שמביאות ללחץ מיני תופעות לא ברורות בגוף בקשר למין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/12/2018 | 18:45 | מאת: אבנרי

בעבר הייתי סוג של מכור לפורנו וכבר מספר שנים שאני ממתן את ההתמכרות ומתגבר עליה בנוסף אני נמנע מאוננות כי גם היא חלק מההתמכרות. לאחרונה אני מרגיש במקום תחושת זיקפה ועוררות מינית באזור הפין בלבד גם תחושתה דומה באזור מסוים שמתחת לאשכים יותר קרוב לפי הטבעת או אולי בקצה פי הטבעת. האם זו תופעה מוכרת שיש תחושות כאלו בפי הטבעת או שזה מעיד על משהו? תוכלי להסביר לי מה קורה או במה מדובר? 2.גם עברתי סוג של הטרדה מגבר שפעם התקרב אליי לפני שנים וניסה להתחיל אתי ומאז יש לי קצת חששות כשאני מדבר עם גברים וכדומה מה זה אומר איך עליי להתנהג מאז ומעולם נמשכתי לנשים אבל זה גרם לי לחרדה מסוימת כמו טראומה איך עליי להתייחס למה שקרה? תודה

איזור הפין ואיזור אחרי האשכים ופי הטבעת הם איזורי גירוי אצל הרבה גברים. לגבי ההטרדה המינית שעברת היא אולי השפיעה על צריכה מוגברת של מין ולא על איזורי גירויי

מנהל פורום סקסולוגיה