זקפה חלשה בתקופה האחרונה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/12/2018 | 20:09 | מאת: איתן

היי בן 44 נשוי 3 ילדים .עד עכשיו יחסי המין היו מצויינים ואף השתפרו מאז שהילדים גדלו. לפני כחודש אשתי החלה לצאת פעם בכמה זמן עם חברות(עד עכשיו מעולם לא יצאנו בנפרד) ואני מאד תמכתי אבל פתאום כמה פעמים שפתאום הזקפה נפלה או היה לי קשה להכנס לעניינים..חוץ מהסיבה הזאת אני לא מוצא סיבה אחרת לכן אני משער שזה קשור. מה אפשר לעשות במצב כזה?זה גורם לי לתסכול ..יכול להיות שזה לא קשור וזה משהו רפואי? כי סהכ לפני הכל היה מצוין

זקפה לא הופכת להיות חלשה בגלל שאשתך יוצאת עם חברות. מאוד יתכן שאתה הכנסת את עצמך לסרטים.... במידה ולא, שווה גם לעשות בדיקות ולראות שהכול תקין ולא מסתתרת לה מחלה מסוימת.

11/12/2018 | 21:55 | מאת: איתן

היי תודה . לגבי בדיקה לאן אני אמור ללכת? לאורולוג? איזה מחלות יכולות להיות?

כדאי להתחיל עם בדיקות כלליות עם רופאת משפחה.

מנהל פורום סקסולוגיה