הפרעות בהנאה המינית, כאילו ההנאה "מתקלקלת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/10/2018 | 22:59 | מאת: רוני

שלום, לעיתים אין לי חשק מיני אך זיקפה תקינה תמיד. הבעייה המוזרה היא כשיש לי חשק מיני ואני צופה בפורנו (לא מגזים) בהתחלה יש ריגוש גבוה והנאה ואחרי כמה דקות פתאום ההנאה והרגש יורדים. כאילו ההנאה "מתקלקלת" יש לזה סיבה? פעם התייעצתי עם רופא והוא לא ידע להגיב (סובל לפעמים מבעיות עיכול,אלרגיה לאבק). אני אוסיף עוד כמה דברים לחידוד העניין- נגיד יש לי צרבת אז הריגוש וההנאה יורדים - או שאני מגרה את פי הטבעת וזה גם יורד.. כאילו כל דבר קטן משפיע על הריגוש וההנאה( אולי הגוף נגעל- לפעמים מרגיש גועל בגרון)- האם יש לזה בדיקה או שיטה להתמקד בהנאה?

הנאה מינית היא חוויה מאוד סובייקטיבית. אם יש גורמים נוספים סביבך שיכולים להשפיע אז הם משפיעים על החשק וההנאה.

מנהל פורום סקסולוגיה