האם יש מנ לדאוג מהריון בגלל שאיבר המין הגברי רטוב כשהוא עומד?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/10/2018 | 09:55 | מאת: ליאן

לפני כמה שבועות חבר שלי חיכך לי את האיבר שלו בתוך הישבן ויצא לי טיפה דם אחרי שעה בערך וגם הוא בטעות נגע בי באיבר עם האיבר שלו אבל הוא לא נכנס ולא כלום . השאלה אם יש מה לדאוג לגבי הריון בגלל שהאיבר שלו רטוב (לא מזרע, ככה זה בעמידה)

איבר מין מתחכך מבאיבר מין ויש שפיכה לעיתים זה כול להיגמר לא טוב. המשתנים מאוד חשובים כמו: הגיל שלכם, שלב הביוץ, כמה זה היה קרוב לאיבר המין השפיכה.

מנהל פורום סקסולוגיה