פטיש רגליים מונע סקס תקין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/10/2018 | 18:48 | מאת: רונן

שלום ד"ר. אני בן 24 סטרייט לגמרי. יש לי פטיש חזק מאוד לכפות רגליים ויותר חמור יש לי 0 משיכה לאיבר מין של אישה. אני נהנה להסתכל בנשים יפות גם בלי קשר לכפות רגליה אבל יהיה לי קשה מאוד להתעורר מינית לרמת זיקפה תקינה שתאפשר סקס , מבלי לערב את הפטיש שלי. כמו כן חדירה מעולם לא עניינה אותי. אני תוהה מה עליי לעשות , האם ללמוד לשלב כפות רגליים בחיי המין שלי כדי ליצור חיי מין נורמלים שבהם אוכל לחדור לאישה עמ לענג אותה או כמובן להביא ילדים או האם עליי לנסות , במידה וזה אפשרי, להרגיל את עצמי להתעורר מינית מאיבר מין של אישה עי צפיה בפורנו "נורמלי" ולא סוטה שאינו מערב כפות רגליים בשום צורה. לגבי היפטרות מהפטיש , בהנחה שזה אפשרי , אני מפחד , כי אז אולי אשאר בלי כלום. תודה רבה .

פשיט נוצר כנראה מהרגלים גרועים של צריכת פורנו. על מנת "להיפתר " מיזה כפי שאמרת כנראה שצריך טיפול מקצועי .

07/10/2018 | 17:03 | מאת: רונן

תשובה מאוד בסיסית מקוצרת וחסרת מידע רלוונטי . לא צריך להיות מומחה כדי לכתוב לך ליעוץ. אגב , ד"ר , *להיפטר. לא עזרת , יום טוב.

מנהל פורום סקסולוגיה