אוננות ואימונים בחדר כושר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/10/2018 | 15:56 | מאת: Gal cohen

היי, אני מתאמן בחדר כושר ואני בתכנית שנקראת מסה, אני צמוד לתכנית ולתזונה ורוצה לגדול להתפתח. עכשיו קראתי שמתי שמאוננים יוצאים מלא ויטמינים והדבר החשוב טסטוסטרון שעוזר לפתח את הגוף, תוכלו להסביר את העניין וכמה פעמים אתם ממליצים לי לאונן בשבוע? אני מאונן גג ביום כל יום יכול להתאפק ולעשות כל יומיים אבל זה גורם לי להרגיש טוב אם כל יום.(כמובן שאני עושה כמה שעות אחרי אימון ומתאמן יום כן ויום לא)

אוננות יתר יכולה להחליש את כול הגוף .הטסטוסטרון שנועד למעשה גם לבנות שריר מיוצר באשכים. שיכה מרובה מוציאה אנרגיה.

מנהל פורום סקסולוגיה