לא גומר בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/10/2018 | 11:21 | מאת: רוני

אני בן 26 וכל חיי אוננתי על הבטן ללא זקפה. פשוט זאת הדרך היחידה שבה אני מצליח לגמור. כשאני מקיים יחסי מין אני פשוט לא מצליח לגמור ומרגיש שזה אפילו לא קרוב, כנל לגבי אוננות רגילה. לפי מה שקראתי באינטרנט יש קשר לסוג האוננות, האם יש דרכים לטפל בזה? איך מרגילים את הגוף למשהו אחר? מעוניין לדעת האם יש דרך להרגיל את הגוף ללא הגעה אל רופא כי העניין מאוד מתסכל אותי ומרגיש לי לא פתיר.

אוננות כפי שאתה עושה בהחלט יכולה לגרום לבעיות. הדרך להתמודד עם זה , היא ללמד את הגוף דרך אחרת של אוננות שהכי דומה למגע מיני בחדירה וזאת על מנת שתוכל לקיים יחסי מין עם בחורה ולהנות מיזה.

מנהל פורום סקסולוגיה