מה אני,אני לא סגור על זה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/10/2018 | 21:00 | מאת: מבולבל מינית 26

אני בחור בן 26 אפשר להגיד בסך הכל נורמאלי הייצה לי מערכת יחסים אחרונה ען מישהי ב2013 ומאז אני רווק שכבתי עם כמה בחורות מאז אבל בשנה האחרונה הקטגוריה האהובה עליי בפורנו היא קוקסינליות וזה מדליק אותי כל פעם מחדש בקיצור מוצאי שבת האחרון לא חשבתי פעמיים ומצאתי את עצמי באטובוס לתל אביב על מנת לקיים יחסים עם קוקסינלית ואכן זה קרה.שכבתי במוצאי שבת האחרון עם קוקסינלית אבל הראש מדחיק בקלילות את המחשבה הזו אני לא מבין למה אני יכול לציין שהיה בסדר אבל הייתי רוצה לדעת מה אני (מבולבל בדיכאון) 😰

צפיה בפורנו עם קוקסינליות לא מעיד על נטיה מינית הומוסקסואלית. אך ללא ספק זה יכול להיות בעיה בתחום הפסיכולוגי ולא המיני שמוצא שיחרור או הנאה בתחום המיני הזה.

02/10/2018 | 20:25 | מאת: בחור 26

אני שחכתי לציין ששכבתי עם טרנסית עם איבר גברי במוצאי שבת האחרון זה לא מבטל את כל מה שרשמתי פשוט זו הייתה פנטזיה ולצערי אני מבולבל מאוד עכשיו ומצבי הנפשי רגיש כי אני לא מבין מה קורה איתי

מנהל פורום סקסולוגיה