חוסר התאמה בחשק המיני עם בן זוגי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

30/09/2018 | 14:11 | מאת: שייני

אני ובן זוגי בזוגיות מעולה כבר מעל שנה. אבל יש לנו בעיה של חוסר התאמה בחשק המיני. הוא בעל חשק מיני קבוע ויומי, ואני כמעט אף פעם לא. אין לי בעיה של אורגזמות. הבעיה היא לפני קיום היחסים, הרבה פעמים אני לא רוצה סקס ובכל זאת זורמת על זה והחשק כן נפתח לי תוך כדי היחסים. ואני אוהבת אותו מאוד, ומאוד נמשכת אליו.

חשק מיני של אישה לעיתים נבנה תוך כדי יחסי מין. לעיתים כאשר יש חוסר התאמה ברצונות צריך למצוא איזה מצב שיהיה נוח לשני הצדדים. אם לא מפריע לך לזרום תוך כדי אז אין כול בעיה.

מנהל פורום סקסולוגיה