קשר מיני של שנתיים ללא חדירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/09/2018 | 21:25 | מאת: רונית

אני בת 54 גרושה הכרתי גבר בן 55 שחי עם אישה. אנחנו במשך שנתיים נפגשים אצלי בבית כשנכנסים למיטה עושים הכל אך לא חדירה למרות שיש לו זיקפה. אני לא שואלת אותו כדי לא לפגוע בו אך לא מבינה את התופעה? מאחר ופיתחתי אליו רגש אהבה והוא מאוד עדין איתי ואכלתי אני לא מתכוונת לוותר עליו בגלל זה אך מאוד מעניין אותי מה הסיבות שיכולות להיות. תודה רבה רונית

בסיבות לכך הוא לא מוכן לחדירה יכולות להיות מגוונות. בטוח יש איזה משהו שמסתתר מאחורי התנהגות זו. כדאי אולי לגשת אליו בלהגיד לומה את אוהבת במיטה וגם תדברי איתו על זה.

מנהל פורום סקסולוגיה