קיום יחסי מין בגיל השלישי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/08/2018 | 08:28 | מאת: דידיק

מין בגיל השלישי - אנחנו בני 67 68. נשואים 35 שנים. צעירים ברוחנו. המין לא עובד. משך שנים קיימנו יחסים בתדירות נמוכה, ועכשיו כן רוצים, אבל הוא טוען שאני לא מושכת אותו, קשה לו להגיע לשפיכה בגלל תרופות. היינו אצל מטפל מיני ויצאנו בהסכמה שכרגע לא. האם נראה לך שיש עוד תקווה להחזיר את המין לחיינו? אנחנו אוהבים ויש בינינו אינטימיות ומגע, אבל לא אירוטי ולא מיני

גיל 68 זה לא סיבה להפסיק עם יחסי מין. חבל שהגעתם למסקנה גם בעזרת מטפל מיני שדי ליחסי מין. חשוב להבין שדברים משתנים עם הגיל וגם התחום הזה והתפיסה שלכם לגבי יחסי מין צריכה להשתנות. אפשר ללמוד לענג אחד את השני בדרכים אחרות ולא רק בחדירה וגמירה. אם אתם גרים באיזור המרכז אתם יכולים ליצור קשר איתי בנייד 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה