מצבים שונים משונים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/08/2018 | 12:53 | מאת: נעמה

אני נשואה 5 שנים ותמיד סקס בינינו לא היה הנושא. קיימנו יחסים אחת לשבוע בממוצע והסתדרנו. לאחרונה התחלתי לצפות בסרטים אירוטיים וקיבלתי תשוקה עזה למין. כאילו דבר שהיה חבוי ופתאום פרץ. ניסיתי עם בעלי לקיים יחסים בתדירות גבוה ולגוון את היחסים אבל בעלי לא מראה נכונות ואין לו כל רצון. בלית ברירה התחלתי לענג את עצמי עם כל מיני דברים המדמים לאיבר מין הגברי ולא בחלתי בכלום. שעות הייתי נשארת במיטה ומחדירה לעצמי מכל הבא ליד והייתי גומרת ללא הבחנה. נכנסתי למין תאווה כזאת שגם בעבודה הייתי נכנסת לשרותים ומחדירה לעצמי. לצערי לא פעם פצעתי את עצמי ובכל זאת המשכתי. בעלי לא יודע מזה כלום ואני בהרגשה גרועה שכאילו אני בוגדת בו ומתחילה להמאס עלי הסיטואציה הזו. העיניין הוא שכנראה אני משדרת סקסיות בעבודה וחברה טובה שלי העירה לי על מצב מסויים ששידרתי חרמנות ולא שמתי לב. אני רוצה לצאת מהמצב הזה ולחזור לעצמי. איך אני מצליחה להרגיע את עצמי מהתאווה המינית הזו.

תשוקה מינית יתרה הפכה אצלך לאובססיה. על מנת לטפל באובססיה צריך להבין על מה היא יושבת לא רק על מקום של סיפוק מיני. רצוי להיפגש עם איש מקצוע, מטפל מיני על מנת לעזור לך להבין את מה שקרה וקורה לך. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור קשר איתי054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה