אשתי לא נהנית מחדירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/08/2018 | 17:19 | מאת: מודאג

שלום רב, אני נשוי מעל עשור. ממש אוהב לקיים יחסי מין עם אשתי, אך היא לא נהנית מחדירה כלל. ידוע לי שרוב הנשים אינן גומרות מחדירה, היא לא נהנית כלל מחדירה וכמובן, זה מוריד את נושא המין במשפחה למקום מאוד נמוך בסדרי עדיפויות. העניין מפריע ומתסכל אותי מאוד ושאלתי: האם ניתן לטפל בזה? אני בטוח שזה ישפר את חיי המין ואת חיינו בצורה משמעותית מאוד. תודה מראש על התשובה.

מה הסיבה שאשתך לא נהנית מחדירה? האם זה תוצאה של כאב? האם אשתך הגיעה לאורגזמה ? מה הציפיות של אשתך היחסי מין? כול השאלות האלה הם רק תחילתו של אבחון על מנת להבין מה הסיבה לזה. על מנת להעמיק רצוי להיפגש עם איש מקצוע. במידה ואתם גרים במרכז ,אתה מוזמן ליצור איתי קשר בנייד 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה