חוסר בחשק מיני אצל האישה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/08/2018 | 15:10 | מאת: ליאת

שלום רב, יש לי שאלה בנושא חשק מיני- אני אישה דתייה בת 34 נשואה כ-12 שנה. יש לי בעיה- שלרוב אין לי חשק מיני וקיום היחסים עם בעלי הם בעיקר כדי לרצות אותו. זכורות לי פעמים בודדות במהלך הנישואין שכן היה לי חשק שלא היה תלוי בשום גורם חיצוני . עניין זה מפריע לי מאוד. האם יש פתרון לכך? יש לציין שהיחסים ביני לבין בעלי טובים מאוד ב"ה. יש אהבה גדולה, פתיחות ורצון להיטיב אחד עם השני.

חוסר חשק של אישה הוא קצת טריקי. לרוב יש הרבה סיבות לחוסר החשק. אפשר להתייעץ עם יש מקצוע, אם את גרה במרכז, את מוזמנת. ליצור קשר054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה