אורגזמה חלשה, מלווה לעיתים בזקפה חלשה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/07/2018 | 13:47 | מאת: אברי זלצמן

שלום חמדה. אני נער בן 17 וחצי ובשנה האחרונה אני חווה בהדרגה ירידה בהנאה שבאורגזמה. כלומר, כאשר אני מאונן לצורך העניין, ממש בגמירה אני כמעט ולא מרגיש הנאה. כמו כן הזקפה שלי לא תמיד חזקה. ניסיתי להפסיק לאונן במשך חמישה- שישה ימים- הזקפה הייתה חזקה יותר מבדרך כלל, אך עדיין ההנאה שבארוגזמה שואפת ל-0. אשמח לדעת מהם לדעתך הגורמים לתופעה, והאם כדאי להתייעץ עם רופא על מנת שהמצב לא יהיה בלתי הפיך. חשוב לציין שהחשק המיני שלי גם לא חזק ממש כמו פעם, והא מעט ירוד.

ירידה בזיקפה בגילך יכולה להיות מכמה סיבות. אם אין בעיות בריאות אז כנראה לחץ של משהו שעובר עליך בחיים משפיע על התפקוד המיני שלך. בכול מקרה כדי להתייעץ עם רופא שיעשה בדיקות ושהכול בסדר מבחינה בריאותית

מנהל פורום סקסולוגיה