לאחרונה חשה פחות אורגזמה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/07/2018 | 23:30 | מאת: קים23

היי, רציתי לשאול אורגזמה זה כאשר האישה מרגיעה לרגע שבו היא מרגישה כמו מין שוקים כאלה בגוף (הרגשה כזאת נעימה בגוף) האם זה אורגזמה? ושאלה נוספת , אם אורגזמה זה מה שאמרתי אז לאחרונה כשאני וחבר שלי מקיימים סקס אז אני בקושי מרגישה אורגזמה אני לא יודעת למה, או שאני לא גומרת בכלל או שלוקח לזה הרבה זמן אך כשניסיתי לצפות כמה פעמים בפורנו כדי לבדוק אם בצפייה ני גומרת אז שם כן גמרתי. איך אני יכולה לגרום לזה שאני יגיע לאורגזמה מהר כשאני שוכבת עם חבר שלי?

תחושות של אורגזמה נשית הן מאוד אינדיוודואליות. בניגוד לאורגזמה גברית. אם פורנו מעורר אותך מינית ברמה גבוהה אז אתם יכולים לצפות ביחד וזה יעורר אותך ואותו. תוכלי ליהנות מאורגזמה גם אתו.

מנהל פורום סקסולוגיה