מצב מטריד אותי בתקופה האחרונה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/07/2018 | 09:43 | מאת: שושי

אני בת 55 ובעלי בן 61. שנינו בריאים. הענין שאצלי החשק המיני ירד ואני מסתפקת בין 2-3 בשבוע. הדבר שמציק לי שלבעלי החשק שלו לא ירד והוא מסוגל אפילו פעמיים ביום ואם הוא לא מקיים יחסי מין פעם ביום הוא לא רגוע. הזיקפה שלו היא חזקה ללא שום כדורים. (בעבר עד לפני שנתיים הייתי גם באותה תשוקה כמוהו). השאלה שלי מה עושים? איך ניתן להתגבר על הדחף המיני שלו. הקצב שלו מתיש אותי וקשה לי לקיים יחסי מין בתדירות כזו.

15/07/2018 | 10:25 | מאת: חמדה

ירידה בחשק המיני בגילך הוא תהליך טבעי בעקבות ירידה של האסטרוגן בגופך. אולי כדי לדבר עם בעל על הירידה שלך בחשק , ושיש לקבל את המב ולהנות מזה שאתם בריאים וירדתם בכמות אבל להפוך את המפגש המיני ליותר איכותי.

ירידה בחשק המיני בגילך הוא תהליך טבעי בעקבות ירידה של האסטרוגן בגופך. אולי כדי לדבר עם בעל על הירידה שלך בחשק , ושיש לקבל את המצב ולהנות מזה שאתם בריאים וירדתם בכמות אבל להפוך את המפגש המיני ליותר איכותי.

מנהל פורום סקסולוגיה