חשק מיני הכי נמוך בשעות הבוקר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/06/2018 | 18:03 | מאת: כרמי

אני גבר כבן 38 ,לפעמים לוקח סיאליס הבעיה היא שהוא עובד טוב בשפיכה הראשונה ויכול להיות טוב גם שעה שעתיים אחרי אבל מה שמוזר שבבוקר הכל חלש גם הזקפה ואין חשק מיני ובדרך כלל אף פעם אין לי חשק מיני בבוקר ... אלא רק בצהריים וקצת בערב וגם זה כל יומיים שלושה.. כל החיים אני שומע גברים שבבוקר החשק שלהם הכי חזק.. אצלי הוא הכי חלש בבוקר יש סיבה לזה? מההגיון ? יכול להיות שהטסטוסטרון שלי בבוקר נמוך ועולה אחכ?

חסרים הרבה פרטים חשובים כמו למשל למה בחור בן 38 לוקח סיאליס? שנית מדוע אין זיקפת בוקר? החשק במיני אולי נובע מחוסר של טסטוסטרון. רצוי ללכת לאורולוג ולבדוק את כול המצבים האלה.

מנהל פורום סקסולוגיה