דחוף מה לעשות שכבתי עם חבר שלי פעם ראשונה ללא קונדום

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/06/2018 | 13:14 | מאת: שכבתי פעם ראשונה בלי קונדום

לפני יומיים אני וחבר שלי שכבנו וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי שכבנו בלי קונדום כי הוא תמיד גומר בחוץ ישר כשהוא מרגיש ואחרי רבע שעה של קיום היחסי מין הוא גמר ומאז ישלי ממש כאבי בטן וטיפות חומות על התחתונית וכשאני מנגבת אחרי הפיפי הנייר טואלט ריק אין שום הפרשות עליו או משהו ואני לא סיפרתי לאף אחד ואין לי עם מי לשתף את זה ואני מפחדת שאני בהריון יש לציין שהמחזור האחרון שלי שקיבלתי היה 11/6 אז מה לעשות ואם ישלי ממה להלחץ ואם אני פונה לרופא אמא שלי תדע ??

רצוי לפנות לרופא, אני לא יודעת בת כמה את על מנת לדעת אם אימא שלך תדע או לא?

מנהל פורום סקסולוגיה