קיום יחסי מין לאחר התנזרות ארוכה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/06/2018 | 10:16 | מאת: ל.א.

שלום רב, אני בת 39 ולא קיימתי יחסי מין במשך כשבע שנים מסיבות אישיות. הפעם האחרונה שאוננתי, כולל החדרת אצבעות לנרתיק היתה לפני כשנתיים. לפני מספר ימים ניסיתי לקיים יחסי מין לראשונה עם בחור בן 39 גם כן. במהלך ניסיון החדירה, חשתי צריבה חזקה בנרתיק, שהלכה והתגברה ככל שהוא ניסה להחדיר את איברו יותר. לא הצלחנו לקיים יחסים באותו ערב. ניסנו פעמיים במרווח של כמה שעות. יש לציין כי הנרתיק היה רטוב בעת ניסיון החדירה. וכי לא הרגשתי מתוחה או חרדה מהבחור או מהסיטואציה והרגשתי משיכה אליו. בנוסף, החדרת אצבעות של הבחור לנרתיק מוקדם יותר באותו ערב לא לוותה באותה תגובה. הבחור מצידו אמר שהוא מרגיש אני מכווצת את הנרתיק ולא מאפשרת מעבר. מאחר ואני מעוניינת לקיים יחסי מין, שאלתי היא מה ניתן לעשות בכדי להקל על הסיטואציה בעתיד ? ממה נובעת הצריבה ? אודה לעזרה.

קיבוץ בלתי רצוני של הנרתיק יכול לגרום לכך שלא ניתן לבצע חדירה. יכולות להיות לכך סיבות שונות ומגוונות. רצוי שתלכי להתייעץ עם מטפלת מינית (סקסולוגית). אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור קשר 054-4390916 חמדה.

מנהל פורום סקסולוגיה