גלולות , ממתי אני מוגנת?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/06/2018 | 22:13 | מאת: קים23

אני התחלתי לקחת גלולות לפני שבועיים, אך לא לקחתי ביום הראשון של המחזור. קראתי שלאחר 14 ימים אני יהיה מוגנת אבל אני עדיין מפחדת לקיים יחסי מין בלי קונדום כיוון שאני עדיין חושבת שאני לא מוגנת ויש סיכויים להיכנס להריון. אבל אני לקחתי את הגלולות כל יום באותה שעה אפילו ניסיתי לדייק לקחת ישר גם באותה הדקה. אם באמת אני מוגנת? כייון שבאתרים אחרים יש כאלה שרושמים שרק לאחר חודש אני יהיה מוגנת ובאמת אני לא יודעת למה להאמין. בבקשה תוכלו לענות לי ולהסביר לי למה דווקא לאחר 14 ימים אני מוגנת איך הגלולה פועלת. אשמח לעזרה! 🙂

גלולה נכנסת למחזור הדם ומשנה את המהלכים ההורמונליים בגוף יש כאלה שזה יהיה אצלם שבועיים ויש כאלה שזה ייקח חודש. לכן חברות התרופות רושמות גם וגם.

מנהל פורום סקסולוגיה