שאלה בנושא משיכה מינית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/06/2018 | 18:08 | מאת: מתוסכל

היי, יש לי משיכה ללבוש טיטול של תינוק ולהנות מכך שאנשים יודעים ורואים שאני לא שולט על הצרכים שלי, שמטפלים בי, ושמרחמים עליי ומעניקים לי עזרה. אני מאוד נהנה גם מיחסי מין עם נשים, אך בסטיה שלי יותר אני כרגע לא בזוגיות, בעיקר מהפחד הזה שזה יתגלה...אני מאמין שאם אהיה בזוגיות טובה זה מאוד יעזור, אך עדיין חוששד. אני מעוניין לטפל בבעיה ניסיתי אצל פסיכולוגים ולא הועיל אני קצת אובד עצות, וחושש שזה בלתי ניתן לשינוי?

אולי הפתרון ללכת למטפל מיני מומחה לפרוורסיות. אתה מוזמן ליצור איתי קשר בנייד 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה