איך לדבר עם הבן זוג על סקס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/05/2018 | 11:30 | מאת: יסמין

יש לי בן זוג כבר 10 שנים והאהבה פורחת. הוא מאוד נהנה לקיים את יחסי מין ומחזיק את עצמו לא לגמור מהר. אני יותר מתקשה. רוצה להגיד לו מה אני אוהבת ואיך לעשות לי נעים אבל מרגישה שכשאני מנסה להגיד זה מעביר לו מסר שאני לא מרוצה ומוריד לו את הביטחון איתי במיטה. השאלה איך אפשר לדבר איתו על מה שאני אוהבת בלי שהוא ייפגע?

תקשורת מינית בין בני זוג חשובה לא פחות מתקשורת זוגית אחרת. לא ברור לי למה הוא נפגע אם את אומרת לו מה את אוהבת שהוא יעשה לך. הדרך האפשרית לדבר על הדברים היא, כמו שאת מדברת איתו על שאר הדברים שאת רוצה ולא קשורים למיניות.

מנהל פורום סקסולוגיה