לא מרגישה בנוח להיות סקסית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/05/2018 | 20:38 | מאת: דנה

שלום, אני בת 30 ובמערכת יחסים כבר 6 שנים (ללא ילדים). אני מרגישה שזה קצת "צרות של עשירים" אבל יש לי בעיה שמפריעה לי מאוד במערכת היחסים שלנו, האמת היא שהבעיה הזאת מפריעה לשנינו. בשנים האחרונות אנחנו לא מקיימים יחסי מין, אחרי שבשנתיים הראשונות של מערכת היחסים שלנו שכבנו המון והיה לנו סקס משגע. אחרי המון מחשבות והתעסקות עם זה אני יכולה להגיד שחלק גדול מזה נובע מתוך העובדה שאני פשוט לא מרגישה בנוח להיות סקסית. אני יודעת שאני נראית טוב, שאני מושכת, יפה וכנראה גם סקסית. בן הזוג שלי אומר לי את הדברים האלה כל הזמן וגם מראה לי את זה בהתנהגות שלו, מהבחינה הזאת אני באמת "עשירה". אין לי בטחון עצמי נמוך, אני יודעת מה אני שווה... אז למה אני לא מרגישה בנוח עם זה? למה כל מה שקשור לסקס ממש מרתיע אותי, כולל בכלל הידיעה שמישהו מסתכל עליי בתוך יצור סקסי? אשמח לשמוע את דעתך. המון תודה!

17/05/2018 | 20:40 | מאת: דנה

תיקון: בשנים האחרונות אנחנו לא מקיימים יחסי מין -לעתים קרובות-.. כלומר הכוונה שאנחנו שוכבים פעם בחודש בערך.. לפעמים יותר לפעמים פחות.

יחסים זוגיים ללא יחסי מין זה לא בעיה של עשירים, זו בעיה! על מנת לפתור את הבעיות שאת מציינת שיש לך עם הדימוי של להיות סקסית זה לא תקין. את חייב לפנות לאיש מקצוע בתחום של טיפול מיני- פסיכולוגי על מנת לפתור את העניין הזה. אם את גרה במרכז- את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני 054-4390916 חמדה

20/05/2018 | 12:55 | מאת: דנה

תודה רבה חמדה אני לא גרה בארץ, אבל אפנה לטיפול

אם סקייפ יכול להתאים לך?

מנהל פורום סקסולוגיה