שפיכה מוקדמת יש תקווה?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/05/2018 | 15:10 | מאת: מבואס

נשוי כמה שנים , סובל משפיכה מוקדמת תמיד למעט מקרים בודדים, אשתי מאוכזבת מזה מאד עד שהיא מרגישה משהו הכל נגמר , ואני רוצה להיות ולהרגיש יותר אבל תמיד מתרכז באוגזמה עד ש... הנושא הזה ישן ומרוב מאמרים ואפשרויות לא מאמין במשהו מסוים.

שפיכה מוקדמת זו בעיה ידועה אצל גברים. יש כמה דרכים שיכולות לשפר מעט את המצב. תרגול של שליטה, עבודה על שרירי רצפת אגן. חדשות אחרונות לא יודעת אם זה הגיע לארץ יש ספרי שניתן במרשם ולפי מחקר נותן תוצאות טובות יותר.

מנהל פורום סקסולוגיה