תחושה ללא חדירה - בת 34

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/05/2018 | 12:17 | מאת: עדי

שנתיים וחצי עם החבר כשאנחנו שוכבים תמיד הפין מתוח כלפי מעלה ואיני מרגישה חדירה

05/05/2018 | 12:21 | מאת: עדי

שכחתי לציין -אנחנו עושים משחקים מקדימים נשיקות לטיפות חיבוקים ותמיד כשמגיע הרגע לשכב איני מרגישה כלל חדירה מה ניתן לעשות

מבנה הפין לא אמור להשפיע על החדירה. יתכן ואת רטובה מידי ואז אין תחושה. איך בן הזוג שלך מרגיש בזמן חדירה? האם הוא מרגיש אותך כמו שהוא רוצה?

05/05/2018 | 22:24 | מאת: עד

הוא מרגיש בעת נסיון חדירה הוא לא מצליח להכנס עקב התרוממות של הפין כלפי מעלה

לפי התיאור שלך אין בכלל חדירה. יתכן שלך יש בעיה ואת מכווצת מידי? ואז לא ניתן לבצע חדירה.

מנהל פורום סקסולוגיה