אוהב מאוד מילים גסות בזמן סקס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/05/2018 | 19:01 | מאת: היי

היי אנחנו נשואים כבר שנתיים ובלי ילדים אני מאוד אוהב להגיד מילים גסות בזמן הסקס ובפעם פעמיים שעשיתי את זה אישתי מאוד לא אהבה את זה והייתה בשוק ממני כי אני בחיי היום יום לא אומר מילים כאלה אבל אותי זה מאוד גירה אבל בגלל התגובה שלה אני לא עושה את זה יותר. כשאני מאונן לבד אני מפנטז על זה אבל זה לא מספיק לי ולכן מצאתי לי דרך לא יפה ( אני בהחלט מודע לזה ) איך להגשים את זה בכל זאת. לפעמים אני נרדם בסלון או במיטה שלנו ואז אם אני מתעורר ומרגיש מגורה מינית ואשתי ערה לידי אני ממשיך לעצום עיניים ומלטף את האיבר מין שלי ואומר כל מיני מילים כמו : "בא לי לזיין אותך" או "בא לי לגמור בין השדיים שלך" ובעצם מגשים את הפנטזיה שלי, אני לא יודע איך היא מגיבה כשזה קורה כי אני כאמור "ישן" אמנם פעם אחת היא דיברה איתי על זה אבל לא נשמע לי שזה ממש הפריע לה. האם מה שאני עושה לגיטימי / נורמלי ? נ.ב. כשאנחנו שוכבים אני עושה הכל כדי שיהיה לה נעים ושהיא תהיה מרוצה.

מילים גסות עושות לך את זה זה בסדר, אבל אם זה לא מתאים לבת הזוג שלך אז צריך להתחשב בה. אם לא מפריע לה שאתה עושה את זה בכאילו אתה ישן אז אין בעיה.

מנהל פורום סקסולוגיה