בת זוג שגומרת רק מעצמה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/04/2018 | 12:11 | מאת: יוסי

שלום, אני נמצא כרגע בזוגיות כמעט שנה. מאוהבים עד הגג והכל ורוד. הסקס טוב ויש פתיחות מדהימה, דבר אחד יש לנו שהייתי יותר משמח לפתוח. בת זוגתי מצליחה להגיע לאורגזמה רק על ידה. היא אמרה שזה שבחיים לא גמרה פיזית מאדם שהוא לא היא. גם בזמן הסקס היא מביאה את עצמה לאורגזמה. ניסינו הרבה מאוד דברים והיא אומרת שהיא פשוט לא מצליחה לגמור אם זה לא היד שלה. היא אומרת שחיי המין שלנו הכי טובים שהיו לה עד כה והיא בטוחה שזה יקרה לה איתי מתישהו. שנינו ממש רוצים שזה יקרה. אשמח לקבל עצה או משהו שיעזור לי לחוש את אותו סיפור אדיר שהיא מרגישה כשאני גומר ממשהו שהיא מבצעת בי. תודה רבה

בת הזוג שלך מגיעה לאורגזמה ע"י גירוי דגדגן לא בחדירה. יתכן שיש מקום להיות קשוב בשלב זה לעובדה שהיא מגיעה לאורגזמה ע"י הגירוי הידני שלה וההמשך היא תוכל להגיע לאורגזמה עם גירוי ידני שלך את הדגדגן.

03/05/2018 | 13:10 | מאת: יוסי

היא גומרת יחסית בקלות מעצמה כשאנחנו ביחד. לא עזרה לי כל כך התשובה. תודה

מנהל פורום סקסולוגיה