זקפה מהירה ברגעים מביכים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/04/2018 | 21:06 | מאת: מיואש

בן 21 , בתול , אני כבר שנים סובל מזקפה שעולה תוך שניות ממגע עם בחורה, היו לי חברות בעבר, וזה מביך , כי גם יוצא לי כל פעם זרע ובאמת שללא שליטה,ולא שעולות לי מחשבות על סקס או מין , זה פשוט קוה , אפילו ללא זקפה יוצא לי זרע , אני כבר מיואש , לא יכול ללכת עם מכנסיים בהירים רק ג’ינסים שחורים וצמודים כדי שזה לא יבלוט , אני באמת מתוסכל כבר מזה, שגם שיש לי מגע ארוך (כביכול ) כביכול עם בחורה ולא בקטע מיני יוצא לי טיפות זרע , מה לעשות? אני כבר משתגע

יתכן בגלל שעדין לא התנסתה מינית רמת הגירוי מאוד גבוהה. אני מניחה שעם הניסיון גם רמת הגירוי תקטן ואז לא יהיו זיקפות בכול מצב.

מנהל פורום סקסולוגיה