פין קטן מאוד-מה לעשות?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/04/2018 | 14:58 | מאת: מושון

יש לי בעיה שגברים לא אוהבים לדבר עליה והיא פין קטן אמנם אני כבר לא הכי צעיר (23) אבל זה מפריע לי מאוד גם ברמה האישית- פוגע לי בביטחון העצמי, וגם מפריע לי בקיום יחסים אינטימיים עם בנות זוג שהיו לי עימן מערכות יחסים קצרות... שאלתי היא גודל איבר המין שלי ישאר קטן לנצח (7 ס"מ בזיקפה) או שניתן בדרך כלשהי לשפר את המצב. אני גבר בן 23 אבל מרגיש שיש לי איבר מין של ילד בן 10. זה ממש מביך... אשמח לרעיונות מושון

לעתים פין קטן זה עינין של הרגשה על מנת להיות בטוח שזה המצב כדאי לפנות לרופא- אורולוג שיוכל יותר עזור במקרה שלך.

30/04/2018 | 08:38 | מאת: מושון

חמדה היקרה שלום האם יש לך איזה המלצות מה בכל זאת ניתן לעשות? אני נכון להיום מחפש אלטרנטיבות שיהיו טובות וכמה שפחות מסוכנות. ניתוח לדוגמה, מבחינתי לא בא בחשבון בעיקר בשל גודל הסיכונים. השאלה היא האם אין אלטרנטיבות אחרות טבעיות? או פעולות יעילות שהן עם סיכון נמוך אם בכלל. אני כרגע בוחן את כל האלטרנטיבות ואשמח לשמוע מה האופציות העומדות לרשותי. כמובן שאת הבחירה אבצע לאחר קריאה וחישוב הסיכונים תוך התייעצות עם רופא מומחה- אבל זה בשלב הבא... תודה מראש על תשובתך-מעריך את זה מאוד

אין אפשריות טיבעיות.

02/05/2018 | 14:56 | מאת: מושון

חמדה שלום יצא לי לבלות לא מעט זמן ברשת ולחקור את הנושא. ראיתי שניתן לעשות ניתוח או הזרקות של שומן בטני או חומצה היאלרונית אך מבחינתי זה לא ממש בא בחשבון. מה שכן בא בחשבון הוא דווקא שימוש במוצר שדיי סיקרן אותי וראיתי עליו המון ביקורות חיוביות. השאלה אם זה אמיתי? נתקלתי במכשיר האנדרופינס- כפי שניתן לראות בקישור הבא: https://sexdrive.co.il/index.php?id_product=270&controller=product האם זה יוכל לעזור לי? אודה לתשובתך.

אינטרנט הוא מקור למידע אבל לא תמיד מקור המידע הזה הוא מהימן.

מנהל פורום סקסולוגיה