אורגזמה נשית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/04/2018 | 21:53 | מאת: שירי

שלום חמדה אני בת 45 . יוצאת עם בחור נחמד כשבוע וחצי. יוצא לנו להיפגש כמעט מידי יום ולזמן ארוך. הניסיון המיני שלי ממש קצר, ולצערי עד עתה לא מצליחה לחוות אורגזמה (לבד מצליחה לעיתים ,אך היא לא עוצמתית). אני מאוד מתוסכלת, מרגישה שאני מעייפת אותו לשווא.. לא יודעת איך לכוון את בן הזוג. הוא מתוסכל מכיוון שמרגיש שהוא לא מצליח . אני נמשכת אליו, ומניחה שהוא נמשך אלי (בכל הפעמים ששכבנו הצליח להגיע לאורגזמה ). הקושי שלי בקשר הוא שאני מצפה שהוא יביע במילים והוא לא עושה זאת. למשל שיגיד שהוא נמשך אלי וכד'. אני מבינה שאנחנו ממש ממש בתחילת הקשר ושלוקח לו יותר זמן להתחבר. האמת שלא סיפרתי לו שהניסיון המיני שלי קצר ואני תוהה אם עלי לשתף אותו בזה כבר עכשיו.... לא מרגישה בנוח עם זה , הייתי מעדיפה לא לשתף. מה עלי לעשות כדי לחוות אורגזמה ? האם לעדכן אותו בניסיון המיני הקצר ? תודה

קיום יחסי מין עם חבר חדש לא תמיד חייבת להסתיים באורגזמה שלך. אם חשוב לך הקשר תשקיעי בקשר ואם הזמן תלמדי אותו מה נעים לך ואישה נוח לך שהוא יגע על מנת שתגיעי לאורגזמה.

מנהל פורום סקסולוגיה