פעילות מינית תוך כדי שינה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/04/2018 | 10:45 | מאת: יוסי

שלום אני בן 25 נשוי אשתי בת 24. בשנה וחצי האחרונות קורה לי שאני מבצע פעולות מיניות תוך כדי שינה כגון שאני מתחכך באשתי באגרסיביות או אפילו מאונן עם היד, כשהיא מתעוררת היא בד"כ נותנת לי דחיפה או מעירה אותי ואני עוזב אותה במנוחה. יש לציין שזה לא גרם נזקים- כלומר לא תקפתי אותה מינית ולא נגרם לה שום נזק. אם זאת אני מודאג מהתופעה הזאת. היא גורמת למועקה בבוקר שאחרי כזה דבר ולדאגה ממה שאני עלול לעשות תוך כדי שינה. אני פונה אליך כי קראתי באינטרנט שיש לעוד אנשים כזו בעיה אך לא הבנתי איך אפשר להתמודד איתה. הלכתי לרופא המשפחה שהפנה אותי לפסיכיאטר, אך זה נראה שהוא לחלוטין לא הבין את הבעיה שלי והחלטתי שלא לנקוט בצעד כזה. אשמח לעצתך.

חסרים הרבה פרטים חשובים במה שסיפרת. לכן התשובה שלי תהיה מאוד כללית. יש כול מיני התנהגויות מיניות של אנשים. חלקן נעשות בעירות וחלקן בשינה. לא תמיד זה בעיה ,זה מתחיל להיות בעיה כאשר זה משבש דברים ואפילו קטנים ביותר.

11/04/2018 | 11:13 | מאת: יוסי

אשמח לפרט עוד מה שצריך... מהם דברים קטנים ביותר שצריך לשים לב אליהם?

מנהל פורום סקסולוגיה