חברה נמנעת ממין אוראלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/03/2018 | 16:30 | מאת: דין

שלום, אני בן 30. יצא לי בעברי להיות באינטימיות עם מספר נשים. ויש לי שאלה כללית ואולי קצת תמימה, בת זוגתי הנוכחית נמנעת ממש ממין אוראלי, גם לתת וגם לקבל. זה פשוט לא קורה, לא מושך אותה כנראה, שלא לומר דוחה אותה במילים קצת פחות עדינות. ובאופן כללי אגיד יצר מיני מהנמוכים יותר שיצא לי לפגוש. צריך להדליק לי איזה נורה? או האם זה לגיטימי?

מין אורלי היא חוויה מינית שיש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא. לגבי נשים ומין אורלי זה נושא מורכב יותר. יש נשים שלא מרגישות עם זה נוח שעושים להן מין אורלי כי יש להם אישו עם איבר המין שלהן. לגבי לתת מין אורלי הרבה נשים חוות את הפעולה כהשפלה ולכן מסרבות לשתף פעולה. לגבי החשק שלה יש סיבות רבות לירידה בחשק של נשים או אי חשק . אם זה מפריע כדאי להתייעץ עם איש מקצוע.

מנהל פורום סקסולוגיה