טראומה מטרנסג'נדרית מה עושים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/03/2018 | 23:21 | מאת: ערן

אני גבר סטרייט כל חיי נשים וכך גם יהיה אך...היו לי 3 נסיונות עם טרנסג'נדריות כולן נטו חדירה שלי ללא רצון לראות או מגע באיבר המין שלהן... אחת זה היה דוחה ממש כמעט הקאתי... השנייה דיי נהנתי... והאחרונה זה היה אתמול וזה היה דוחה אין לי מושג למה חדרתי אליה זה ממש ממש מגעיל והיא מגעילה אני מפחד שאני עשיתי או עושה נזק לנפש העדינה שלי... והאם זה יפגע לי במשיכה לנשים... מדי פעם יש לי חשק לטרנס אבל 98 אחוז זה נשים... וגם שבוחר טרנס זה נטו לחדור וזהו... איך אני שוכח מהמקרה האחרון אני מרגיש כאילו אני מאבד את עצמי...

לפי התיאור שלך עושה רושם שיש בעיה כול שהיא בתפיסה המינית שלך ומה עושה לך את זה. הרצון לחוות דברים לעתים עושה גם נזק לא כול חויה היא משהוא שעושה רק טוב.

מנהל פורום סקסולוגיה