אוהב להרגיש נשלט וכנוע

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/03/2018 | 09:49 | מאת: אדם

שלום רציתי לדעת האם זה מעיד על בעיה מסוימת שמזקיקה טיפול אז ככה אני מאוד אוהב להיות כנוע לאשתי שהיא תשלוט עלי ותחליט ותקבע בכל נושא (חוץ מהעובדה שהיא יותר חכמה ממני ויותר קל לה להחליט מאשר לי שאני מאוד מתקשה להגיע להחלטה), זה גורם לי חשק אליה שהיא חזקה ושיש לה עוצמה ואת האמת שגם במיטה אני אוהב להרגיש נשלט כשהיא שוכבת עלי ואני למטה וגם אני אוהב שהיא קושרת אותי ואפילו מכה אותי. האם זה מעיד על סטיה כלשהי או שזה בסדר? תודה רבה!!!!

הצורך שלך להיות נשלט הוא בחירה שלך. במידה ומערכת היחסים עובדת ואשתך משתפת פעולה ולא מראה התנגדות או חוסר שביעות רצון אז הכול טוב.

מנהל פורום סקסולוגיה