זקפה רק במצבים מסוימים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/03/2018 | 12:05 | מאת: ח

שלום הכרתי לא מזמן גבר בן 44, יש לו זקפה באוראלי ובאנלי(לטענתו), כשאני מבצעת אוראלי , עומד לו ואיך שהוא נכנס אליי בתנוחה מיסיונרית נופל לו, כבר מספר פעמים,מה הסיבה? ייתכן שהוא בהכחשה והוא בכלל נמשך לגברים?

הירידה של הזיקפה בזמן חדירה יכולות להיות סיבות רבות שעיקרן פסיכולוגיות. אם לבן זוגך זה מפריע כדאי שילך להתייעץ עם איש מקצוע.

25/03/2018 | 13:34 | מאת: ח

איזה סיבות יכולות להיות? בעיית זקפה אין לו, משום שבאנאלי ובאוראלי הפין עומד. אילו עוד סיבות?

מגוון סיבות, בעיקרן פסיכולוגיות הקשורות אליו ולא אליך.

מנהל פורום סקסולוגיה