חשק מיני מוגבר בגיל 42 לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/03/2018 | 19:37 | מאת: רננה

אני בת 42, הפסקתי לקחת גלולות לפני חצי שנה. מאז החשק המיני שלי מאוד מוגבר. אני כל הזמן חושבת על סקס, מגורה, מפנטזת ומאוננת. חושבת הרבה על גברים אחרים מלבד בעלי ואפילו היה לי רומן קצר עם בחור צעיר. באופן מפתיע, אני כל הזמן רוצה לגמור, נהנית יותר מהאורגזמה, קל לי יותר להגיע לאורגזמה. הנושא מעסיק אותי כמעט כל יום...לפעמים קשה לי להתרכז בעבודה אם אני בחברת גברים מושכים. האם זה טבעי לגילי?? ממה זה נובע? הגיל? הפסקת הגלולות? הורמונים?

חשק מיני מוגבר יכול לבוא מעודף הורמונים. מאוד יתכן כי התקופה בה לקחת גלולות ההורמונים היו בשליטה ועכשיו שאת ללא הגלולות כמות ההורמונים לא בשליטה. יתכן גם שכמות הטסטוסטרון בגופך גבוהה , חשוב ללכת לרופא נשים ולעשות פרופיל הורמונלי על מנת לדעת מה קורה בגוף שלך מבחינת ההורמונים.

מנהל פורום סקסולוגיה