לא עומד כל הזמן, נופל וקם

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/03/2018 | 17:47 | מאת: עדי

בן 35, גיי, ללא זוגיות, לא הייתה מעולם, סטוציונר, נראה מעולה. בשני מפגשים האחרונים שלי הפין שלי עמד לסירוגין (רק כשנגעתי בו וגם זה לא עמד כל הזמן אלא נפל כעבור זמן) וזה נורא הלחיץ אותי ומרוב שזה הלחיץ רק על זה חשבתי וזה הרס את הסקס האם יש קשר לשימוש קבוע בפופרס (גם בזמן אוננות)? האם יש קשר לשימוש תכוף בסמים (פעם בחודש כמות קטנה במסיבה) /אלכוהול? בשנה האחרונה יש לי בכללי גם ירידה בחשק המיני ואני זוכר שבסקס האחרון חשבתי "וואי אין לי כח אני עייף תעזוב אותי" בזמן אוננות הפין בעקרון מתפקד מה אני אמור לעשות? זה ממש לא נעים כשאתה עם מישהו ופתאום זה לא עומד ואני חושב שאני כן נמשך למי שהיתי איתו -על הנייר מדובר בפרטנרים שהם הטיפוס שלי

בעיות זיקפה יכולות להיגרם מסיבות שונות. אם אין בעיה פיזיולוגית אז מאוד יתכן שזה משהו על רקע פסיכולוגי. במידה ואתה גר במרכז ואתה רוצה להתייעץ אתה מוזמן ליצור קשר לחמדה 054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה