בדיקות לאיתור מחלות מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/03/2018 | 21:22 | מאת: נטלי

שלום רב אשמח לדעת אילו בדיקות יש לבצע כדי לאתר מחלות מין (מלבד איידס שידוע לי על בדיקת דם מיוחדת). האם את שאר מחלות המין ניתן לאתר באמצעות בדיקת רופא (בדיקה של איבר המין) או בבדיקות דם ? כיצד מבצעים את זה ? אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי (קשר חדש ) עם קונדום .מניחה שמוגנת מפני כל המחלות אך למרות זאת חושבת שכדאי לוודא מולו אם נבדק לאחרונה למקרה שקונדום יקרע . הייתי שמחה לדעת מה כדאי לעשות כדי להיות רגועה במקרה הזה. כל עצה תתקבל בברכה :) תודה.

בתל אביב יש מרפאה של משרד הבריאות- מרפאת לוינסקי שעושים שם את כול הבדיקות למחלות מין למינהן. תוכלי למצוא באינטרנט פרטים על המרפאה.

מנהל פורום סקסולוגיה