התיעצות -

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/03/2018 | 21:14 | מאת: הילה

שלום חמדה, כמה שאלות ... אני כבת 40 . רווקה. 1. עד כמה גמירה בפנים (עם קונדום) היא מסוכנת מבחינת הריון /הדבקות במחלות? אפשרתי לבן זוגי (קשר חדש) לגמור בפנים , הקונדום לא נקרע ולא הרגשתי שנוזל אך אני בכל זאת חוששת מהפעמים הבאות...זה היה נעים לשנינו. 2. הייתי שמחה לקבל קצת טיפים כיצד לענג אותו :). 3.אני לא משוחררת למרות שהמגע שלו מאוד נעים לי , מתקשה להתגרות ולהגיע לאורגזמה (עם עצמי מצליחה להגיע לאורגזמה) וזה מאוד מתסכל אותי. לא הייתי משוחררת גם בקשרים אחרים (קשרים קצרים), הוא הקשר המשמעותי הראשון שלי, אני מאוד רוצה להשתחרר ולחוות חוויה מינית טובה ומשוחררת אך לא מצליחה כבר כמה פעמים . הוא מאוד עדין ומכיל ואמר שאנחנו לומדים אחד את השנייה וזה בסדר מבחינתו, הוא נהנה מהמגע שלי וממני בכלל. אשמח לקבל קצת טיפים או כיווני חשיבה , איך להשתחרר. ומה לעשות. לא יכולה כרגע להרשות לעצמי לגשת לטיפול. תודה רבה.

לשאלתך, ראשית שימוש בקונדום כאמצעי מניעה הוא טוב ויעיל במידה ומשתמשים בקונדום באיכות טובה שלא קורה לו כלום בזמן חדירה, כלומר לא נקרע, לא נשאר בפנים, לא נופל באמצע. שיחרור מיני בזמן מגע מיני הוא חשוב להנאת שני הצדדים. אני מבינה מדבריך שבן הזוג שלך מאוד נעים וגמיש בתחום. ומעוניין בלמידה איטית אחד של השניה. חשוב גם לשאול אותו מה יעשה לו נעים. כול אחד חווה נעים בצורה אחרת, במקומות אחרים. הקושי להגיע לאורגזמה איתו לערכתי נובעת מהלחץ שהכנס את עצמך עליו. ככל שתהיה יותר משוחררת ופחות לחוצה לרצות ותזרמי בקצב הנוח לשניכם. ותדברי איתו על מה נעים לו וליהפך ישתפרו יחסי המין שלכם.

מנהל פורום סקסולוגיה