איך לקדם יחסי מין עם בן הזוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/03/2018 | 04:09 | מאת: נועם

היי, אני בת 18 ויוצאת עם בן זוגי (19) כבר שנה וחודשים, במשך כל הזמן הזה לא קיימנו יחסי מין, משהו שאני בשלה ומוכנה לעשות.. בחגיגות השנה שלנו נסענו לצימר ודיברתי איתו על זה לפני שאני מעונינת שנעשה את זה, הוא אמר שגם הוא, קבענו אך באותו ערב הוא לא הרגיש טוב ולא יצא.. מאז עברו חודשיים שבהם לא יוצא ומרגיש לי שאנחנו מפספסים משהו חשוב במערכת יחסים שלנו ובחיים בכלל.. מה אפשר לעשות?

קיום יחסי מין צריך לעשות ממקום של נוחות כדי לא ליצור לחץ מיותר. לחץ מיותר יוצר בעיות לעתיד. אתם עוד צעירים ,אתם תספיקו לקיים מספיק זמן יחסי מין אין מה למהר. תני לחבר שלך עוד קצת זמן עד שהוא ירגיש בטוח.

מנהל פורום סקסולוגיה