בזמן יחסי מין נכנס הרבה אויר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/02/2018 | 00:50 | מאת: אלון

אני וחברתי שוכבים ובכל פעם אני מרגיש שנכנס לה הרבה אויר לנרתיק כאילו אני מנפח אותה וזה מוריד מהחיכוך ומוריד ומההנאה. ואחרי שגומרים יוצאים לה כמו גזים מהנרתיק וזה קורה כל פעם באופן קבוע. אני אמרתי לה שיש תרגילים לחיזוק שרירי האגן שזה יכול לפתור את הבעיה או לפחות לצמצם אותה. היא מתוכחת איתי שזה לא קשור. האם אני צודק? האם היא צריכה לעשות את התרגילים האלה כדי לשפר את הבעיה? תודה רבה

נרתיק רפוי בהחלט יכול לעשות את מה שאתה מתאר. חיזוק של שרירי ריצפת אגן בהחלט יכולים לשפר את המצב.

מנהל פורום סקסולוגיה