אורגזמה חלשה וסחרחורת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/02/2018 | 20:24 | מאת: אורית

שלום אני בת 38 ללא יחסי מין כ8 חודשים בערך ומאוננת לפעמים. לאחרונה אני מרגישה שהאורגזמה באוננות היא לא מה שהיתה עד לפני כחודש בערך , העוררות אותו הדבר אבל האורגזמה עצמה התחלשה ויש לי גם קצת סחרחורת אחרי אורגזמה. יש לציין שעברתי לפני חודש קולפוסקופיה ולייזר בצוואר הרחם וגם יש מצב שרצפת האגן אצלי התחלשו- האם יש לזה קשר אורגזמה החלשה ולמה יש לי סחרחורת? המון תודה!

המצב הרפואי אותו את מתארת בהחלט יכול לגרום לכך. חיזוק שרירי ריצפת האגן יזרים יותר דם לאזור. אורגזמה נשית מתרחשת כאשר יש יותר דם באזור.

מנהל פורום סקסולוגיה